Céginfo

Triász Kft. bemutatkozás

Hegesztésben, csőszerelési és épületgépészeti munkákban, (gázvezeték, távhővezeték, tranzitvezeték szerelés, felújítás), erőmű-szerelési munkákban, acélszerkezet-építésekben megbízható és tapasztalt partnerek vagyunk ipari ügyfelek részére.

Rendelkezünk ISO9001 minőségirányítási rendszerrel, vannak tapasztalataink az EN1090 szabvány szerinti gyártásban (exc 3-ig), valamit PED szerinti nyomástartó rendszerek szerelésében.

Lakossági ügyfeleink számára alternatív fűtési rendszerek tervezését és építését (napkollektorok, hőszivattyúk), valamint minőségi szerkezetlakatos munkákat végzünk: kapuk és kerítések készítését, valamint régi kapuk motorizálását és felújítását is.

Cégünk, a Triász Kft. 1989-ben alakult Triász Gáz- Víz- Csatornaépítő Gmk néven. A kétezres évek elejéig a fő profilunk a gázvezeték-építés volt. Mivel mindig a maximális biztonságra és professzionális szervezésre törekedtünk, így több közösségi gázhálózat kiépítésében is részt vettünk. Amire büszkék vagyunk, az Nagykáta teljes gázellátásának kiépítése.

A hegesztési munkákon túl az igényeknek megfelelően 2012 -től bővítettük a vállalkozást, és a technológiai csőszerelést valamint az acélszerkezet építést is felvettük portfóliónkba, hogy a rendszereket a teljes egészükben egy szervezés alatt tudjuk elkészíteni.

A hegesztés terén kiváló szakemberekkel és gépparkkal rendelkezünk. Cégünknél jelenleg dolgozik: 1 hegesztőmérnök, 4 minősített acélhegesztő, 1 esztergályos és 3 csőszerelő kolléga.

Minden olyan felszereléssel és lehetőséggel rendelkezünk, ami a minőségi műhelymunkálatokhoz és a helyszínen történő munkavégzéshez kell. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy korszerű és minőségi berendezésekkel dolgozzunk.

Gépparkunk részei: 2 db. szerelőautó, 4 db. hegesztőinverter, 1 db. CO2 hegesztőgép, 1 db. AWI inverter, 1db. targonca, 1 db. esztergagép, 1 db. állványos fúróberendezés.

Cégünk telephelyén egy 150 nm-es és egy 50 nm-es műhelyben dolgozunk, ahol külön tudjuk választani a nagyobb tisztaságot igénylő precíziós szereléseket, előgyártásokat, a durvább acélszerkezeti feladatoktól. Áraink kedvezőek, értékarányosak.

 Megbízható partnerei leszünk, várjuk megkeresését!