Lakossági üzletág

Épületgépészet, napkollektor és hőszivattyú szerelés

Vállaljuk különféle épületgépészeti feladatok elvégzését, a felújítástól a teljesen új rendszerek építéséig. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek az alternatív fűtési rendszerek (napkollektor, hőszivattyú) építésében.

Megbízható szolgáltatást keres? Cégünk ipari területen sokszorosan bizonyított, így az Ön otthona jó kezekben van. A legkorszerűbb és legmagasabb színvonalon dolgozunk. Ugye megnyugtató, hogy az Ön otthonában olyan minősített szerelők dolgoznak, akik akár egy egész város, vagy egy erőmű szerelésében is helyt tudtak állni?

Spóroljon a fűtésszámlán: a napkollektor emeli ingatlana értékét, egyszeri beruházás, a villanyszámla fizetése pedig csak havi kiadás, semmi több. Modern, környezetbarát fűtési rendszereink szerelése hibátlan, a legtöbbet hozzuk ki abból, ami Önnél lehetséges.

Gázvezeték felújítás

Gázvezetéke elavult, átalakításra szorul, netán egy új rendszert vezetne be frissen épülő házába? Válassza a minőségi megoldást: az ipari, erőművi szereléseken túl referenciákkal rendelkezünk fogyasztói gázvezetékek felújításban, legyen az épületen belüli, vagy földben vezetett.

Lakossági ügyfeleink számára megfizethető árképzésünk, és a nagyon szigorú minőségi megfeleléseink garantálják, hogy évtizedeken át biztonságban és gazdaságosan működik a fűtése.

Olyan gépparkkal rendelkezünk, amivel egy átlagos gázszerelő nem. Bízza ránk gázvezetéke szerelését, felújítását, várjuk hívását!

Minőségi épületlakatos – kerítések, garázskapuk, motoros kapuk készítése

Szép kerítést és kaput szeretne?

Épületlakatosaink, szerkezetlakatosaink elkészítik Önnek azt, ami a házához a legjobban illik, amit Ön megálmodott. Egyedi kapuk és kerítések készítését vállaljuk saját üzemünkben szereléssel és mozgatórendszerekkel együtt.

Garázskapu készítés, kertkapu készítés

Vállalunk kerítések, kapuk (garázskapu, személybejáró) elkészítését, akár műhelyünkben történő előgyártással. A kapukat bármilyen kivitelben elkészítjük (úszókapu, tolókapu, szárnyas kapu).

Meglévő kapuk motorizálása

Ha kapuját kényelmesebbé szeretné tenni, az utólagos motorizálásra is van lehetőség. Helyszíni felmérés alapján tudjuk eldönteni, hogy melyik megoldás a célravezető. A kaput javítjuk, beállítjuk, ha kell, és kényelmes automatikával látjuk el.

Kérjen helyszíni felmérést, árajánlatot!